Kiitollinen kaikesta

Emme olisi mitenkään selvinneet häistä ilman laajaa ja osaavaa häätiimiämme, joka koostui sekä lukuisista bestmaneista ja kaasoista, kuin myös muistakin läheisistä ystävistä, jotka kantoivat oman kortensa tähän isoon kekoon. Nämä häät todellakin järjestettiin talkoovoimin ja jokainen on kiitoksensa ansainnut. 

Kuva: Oona Heikkinen


Kaasot ja bestmanit huolehtivat upeasti asioista niin, että saatoimme viettää häitä edeltävän yön kotona stressaamatta eikä juhlapaikalla järjestelyitä nyhertäen. Samoin jälkisiivous jäi heidän kontolleen ja saimme kaikessa rauhassa viettää hääyötämme hotellilla. Myös hääjuhlan aikana saimme olla matkustajia, eikä tarvinnut huolehtia enää mistään. Kiitos Emppu, Oona, Krista, Lilli, Kietsu, Teemu, Mika ja Jatsi. 

Myöhemmin keväällä – kunhan pöly tässä ehtii vähän laskeutua – järjestämme kiitosjuhlan kaasoille ja bestmaneille. Lisäksi olen luvannut kaikkien kaasojen ja bestmanien saavan itsensä näköiset villasukat jalkoihinsa kiitoslahjana. Tällä hetkellä puikoillani on Ystävänpäiväsukat vm. 2020 kaasolleni Empulle (Ohje huikean sukkataituri Niina Laitisen käsialaa). Saatte siis kaikki sukkanne aikanaan (seuraavan 20 vuoden aikana ellei muistisairaus tai reuma ehdi yllättämään).

Sukan ohje Ystävänpäiväsukat 2020 Niina Laitinen

Saimme lahjaksi paljon ystäviemme osaamista. Hääkuvia olivat ottamassa Oona Heikkinen ja VP Ikonen sekä videoimassa Janne Eerola. Timon puvuntakin istuvaksi muunteli teatterimme pukuvaraston hoitaja Sanna. Hiukseni upealle kampaukselle loihti Saara. Kauniin hääkimppuni toteutti ja suunnitteli Jenina. Häämarssin ja virret soitti Petteri. Hääkakun taiteili Aurora. Hääautoa koristelivat Henkka, Saara ja Lauri. Kuskina läpi juhlan aina seuraavalle päivällekin toimi Henkka. Ruokatalkoissa urakoivat ainakin: Netta, Laura, Tiina, Essi ja Martta (kiitos kaikille niillekin joita en edes tiedä). Viime hetken näpertelyyn saapuivat: Sanna, Iina, Aurora, Veera ja Jatsi. 

Ja vielä kiitos sinulle, kenet unohdin. Arvostan ihan suunnattomasti ja sydämessäni loimuaa lämmin kiitollisuus ja ihana olo. 

____________________________________________

Vinkkinä häitä suunnitteleville: Kannattaa pyytää mielummin enemmän kuin vähemmän bestmaneja ja kaasoja. Koskaan ei voi tietää mitä pyydettyjen elämässä saattaa tapahtua juuri häiden alla. Lisäksi häissä riittää runsaasti vastuuta ja yksittäinen ihminen voi kuormittua liikaa. Sinun maailman tärkein päiväsi ei ole aivan yhtä maailmaa järisyttävä parhaimmalle ystävällesi, joten et voi vaatia heitä luopumaan päivätyöstä vuoksesi. Isommalla porukalla järjestäminen käy helpommin. 

Ootta ihania kaikki☺️ 

♡ Rouva Villanen

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Häidemme juomista – support your local

Häämarssihuolesi kaikki heitä