Tuparit

On aika huokaista helpotuksesta. Muutto on viimein täysin takana ja tupareita juhlittiin perjantaina 13. päivä. Samalla maistelimme hieman häihin suunniteltuja Porvoon herkkuja. Brunbergin suukkoja (vanilja, mansikka, mokka), Alku toffeita (lakritsa, suklaa, kermatoffee), tryffeleitä (perus, mokka, nougat). Mahdollisesti muutakin Brunbergiltä noudamme häihin.

Yhdestä seikasta olimme yhtä mieltä: Ällömakeat tarjoilut kaipaavat rinnalleen jotakin raikasta, vaikka ällösöpöjä ja siirappisia aiommekin hääpäivänämme olla. Tämä haaste osoitetaankin ystävälleni Auroralle, joka vastaa hääkakun loihtimisesta. Kakussa voisi olla raikkaampaakin tuulahdusta täydentämään makuspektriä.

Makuspektriin tulee vaihtelua myös juomien kautta. Aiemmin olenkin kertonut, että teemme itse simaa. Mauksi on valikoitunut hunajasima jonka makeutta leikkaa suloisesti sitruuna. Tässä ei kuitenkaan ole aivan kaikki häidemme juomapuoli.



Kaasoni toi tupareihin uunituoretta uutuutta Honkavuoren panimolta: Työ -omenasiideriä. Maku hämmensi minut aluksi sillä se ei ollut mitään mitä olin odottanut. Kyse ei ollut mistään limusidukasta. Tämä oli Siideri isolla S:llä. Siemaus siemaukselta ihastuin tähän uuteen tuotteeseen. Itse en ole olut-ihminen, mutta Honkavuoren oluet ovat miellyttäneet mauillaan myös minua. Silti olin enemmän kuin innoissani, että suosikkipanimoni on ottanut valikoimaansa jotakin minua miellyttävää. Voikin siis olla että maistelemme Työtä myös häissämme.

Tuparit on vietetty ja arkeen palattu. Timo tekee gradua täyttä häkää ja itsellänikin alkoi jo
kandidaattiseminaari, jonka lisäksi pitäisi muitakin kursseja ja esseitä paketoida. Kandin aihe hakee itselläni vielä uomiaan, mutta eiköhän parin viikon päästä olla jo senkin suhteen viisaampia.

Väsynyt mutta kiitollinen.

♡R

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Häidemme juomista – support your local

Häämarssihuolesi kaikki heitä

Villasukissa vihille