Kutsut ja innostusta viimeinkin!

Vielä vähän flunssainen morsian täällä näpyttelee, mutta onneksi vointi on jo parempaan päin. Flunssa oli oikeastaan juuri se mitä tähän kohtaan tarvitsinkin, enkä ole nyt millään tasolla ironinen tämän lauseen kanssa. Tauti pysäytti ja tyrkkäsi minut sänkyyn satojen ajatusten ja tekemättömien asioitten kanssa. Siellä vällyjen alla sitten ehti pyöritellä niitä ajatuksia, joita oli niin antoisasti juossut karkuun jo pidemmän aikaa. Lopputulos: flunssaviikko oli viikko jona sain enemmän aikaan kuin pitkiin aikoihin.

Jos olet henkilökohtaista instagramiani karjalankilpineito seurannut niin sieltä oletkin voinut jo bongata piirtämäni häälogon. Sen rajat ja värit vahvistin flunssavuoteen pohjalla ja lopulta skannattuani sen, totesin sen olevan juuri niin täydellinen kuin halusinkin kuvitukseksi hääkutsuihin. saattaapa kuvio eksyä muuallekin. Siinä ovat toteemimuumimme Hosuli ja Sosuli, jotka tulevat olemaan näkyvä osa hääpäivässämmekin.



Kuten otsikosta jo luitkin kutsut ovat viimeinkin (ainakin melkein) valmiit. Enää viimeiset leikkaukset ja tekstien kiinnitys kortteihin ja se on siinä. Yhden prototyypin toimitin jo eilen, joten ensimmäiset vieraat ovat jo kutsunsa saaneet. Kertaheitolla muuttui kaikki niin paljon todellisemmaksi ja jostakin se into häähumuunkin alkaa suvantovaiheen jälkeen löytymään. Hyvä että löytyi, sillä eihän häihin kohta ole enää puolta vuottakaan.



Joku saattaa ihmetellä, että miksi toimitimme yhden kutsun, kun muut eivät ole vielä edes valmiina. Olemme yhdessä tuumin päättäneet toimittaa kutsut pääasiassa kädestä käteen periaatteella. Tästä säästyy opiskelijakukkaroon ihan sievoinen summa, etenkin kun postimerkit ovat nykyään niin paljon kalliimpia. Ja Facebookin kautta minulle kehdataan mainostaa niitä vielä kalliimpia omalla kuvalla kustomoituja... Postitse lähetämme vain siis sellaiset kutsut, joita emme voi maantieteellisistä syistä toimittaa seuraavan kuukauden kuluessa. Toisaalta tämä on auttanut myös vieraslistan rajaamisessa niihin rakkaisiin ihmisiin, joiden kanssa tulee oltua tekemisissä.

Mutta niin älkää rakkaat huoliko, kyllä niitä kutsuja alkaa tulla ja jos ei ole tullakseen niin tulehan käymään tai kutsu kahville 😉

Seuraavaan kertaan

♡ R


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Häidemme juomista – support your local

Häämarssihuolesi kaikki heitä

Villasukissa vihille